Over ons

Mijn naam is Sander van Emden. Het automonteursvak zit mij in het bloed. Als kind schroefde ik alles al in en uit elkaar en als 3-jarige jongen wist ik al veel automerken te benoemen van de auto’s die ik zag.

Ik wilde dan ook niets anders dan in 1997 een opleiding MBO autotechniek niveau 4 beginnen. Ik heb daarna zo’n 10 jaar voor verschillende dealerbedrijven gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan met diverse automerken. Ook ben ik betrokken geweest als monteur bij autorally’s.

In 2010 ben ik voor mezelf begonnen als Van Emden Diagnose & Onderhoud. Ik ben als ZZP-er gaan werken voor diverse garagebedrijven. In 2015 ben ik mijn eigen bedrijf in Schijndel gestart. Eind 2017 is het bedrijf verhuisd naar Mill.

Vanaf 2002 heb ik diverse merk-specifieke opleidingen bij importeurs gevolgd, heb ik de opleiding tot STEK (airco) monteur gevolgd, waardoor ik airco-specialist ben. Ook heb ik bij Koning Willem 1 college de opleiding tot diagnosespecialist gevolgd en bij de HAN een 4-tal post HBO opleidingen gedaan welke betrekking hebben op elektronica en hybride techniek. Tevens volg ik met enige regelmaat de cursussen van GMTO om op de hoogte te blijven van de laatste technieken.

In de tijd dat ik bij de dealerbedrijven heb gewerkt merkte ik dat de vraag naar het uitzoeken en oplossen van storingen alsmaar toenam, maar de tijd die daarvoor beschikbaar was nam af door druk vanuit importeurs en management. Ook de tijd welke beschikbaar is voor een controle- of onderhoudsbeurt nam drastisch af. Dat was voor mij één van de redenen om voor mezelf te beginnen. Ik ben iemand die voor kwaliteit gaat en mensen adviseert over het beste onderhoud voor de auto.

In ons bedrijf in Mill kunnen wij u voorzien van onderhoud tot diagnose en alles wat daar tussen zit op hetzelfde hoge niveau. Ook kunnen wij u chiptuning aanbieden waardoor de auto meer vermogen krijgt en daardoor o.a. zuiniger wordt.

 

 

Onderhoud, Diagnose of Chiptuning?

Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken